Skolfotto

Hejsan

Idag hade vi skolfotto.

Fixade mig ganska länge i morse.

jag vet inte om mitt foto blev bra men

man kan ju alltid hoppas.


aja orkar inte skriva mer heejdå


//M

ha det bra


IGÅR

Hej
igår var vi med klassen på prommenad.
Vi gick 1,2mil i sörmalandsleden.
Det va inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara det var
ganska trevligt faktist.Jag och Amanda gick och prata och garva
hela vägen.Vi gick först så vi gick typ i från dom ibland så dom skrek
vänta flera ggr.
Sen när jag kom hem åkte jag till träningen.
Vi började med 5km löpning sen en timmes träning och en halv timme
styrketräning.
Sen kom jag hem åt mat och sen färgade jag håret,jag blev nöjd .

heejdå

//M
ha det bra


SNART KOMMER BILDERNA FRÅN SCHWEIZ<3;)

.

BADAT I TROSA :)

Hejsan 

i dag har jag,Sofia och sara badat och det var 17 grader. Sofia vägrade att hoppa i i början så jag började kasta sjögräs på henne och hon blev ganska arg och började kasta tillbaka.Sen så började jag stänka vatten på henne och då blev ganska galen. Och sen så sa jag att vi skulle hoppa tillsammans hon ba nej jag hoppar 20sek efter dig jag ba nej hon ba ockej 30sek nej vi hoppar tillsammans sen så hoppade jag så räknade hon til sju du vet den där 123 på det fjärde ska det se på det femta gäller det på det sjätte smäller det på det sjunde gör jag det så hoppade hon. Sen så badade vi en stund.Sen när vi skulle gå upp så tog sofia sin handduk och där i låg hennes tröja, gissa om min klantiga kussin tappade den i vattnet?? Japp helt rätt den flöt i vattnet när hon skakade handduken.Jag började ass garva. Vi får inte tag i tröja  så hon sprigen och letar efter en pinne i stället för att hoppa i. Jag ba men snälla Fia hoppa i och hämta den hon ba nej men jag fryser jag  a men vad tror du jag gör da?? Vi står och tjafsar medan tröjan flytter längre och längre bort. Sen hoppar båda i och simmar efter tröjan som har åkt bort en bit. Och jag känner hur sjögräset virar  sig runt mina ben och jag får panik och simmar det fortaste jag kan tillbaka till brygga. Och jag och sofia börjar ass garva åt hur jävla klantig hon är. Nu har vi spelat mini golf och jag står i kiosken och skriver i bloggen

aja hejdå

//M

ha det bra


hejhej

hejsan
idag har jag haft simmtest i skolan det var så kallt så jag fick kramp i armarna
men det gick bra.
sen blev typ alla jätte sura för att vi fick gå tillbaka i stället för att åka buss.
Lärarna sa vi går till älvsjöbadet men vi åker buss tillbaka till skolan.
För det var sagt att femorna skulle åka buss dit och gå tillbaka men dom tog inte ut busskorten
så vi kunde åka tillbaka och dom hade inte sagt nåt till 7:orna heller.
men aja det var lite om i dag
 
skriver snart

//M
ha det bra

.

heej i dag har jag inte gjort så mkt vaknade ganska sent så
jag åt lunch direkt sen så kolla jag på tv/datan sen så
kom mamma hem med syrran och hennes kompis
som hade varit på fritids sen var klockan ganska mkt
så det var dax att packa och åka till träningen
och sen så åt jah middag och nu sitter jag vid datan
och tänker på hur tråkigt det ska bli att börja skolan i morron
aja måste gå ses

//M
ha det bra

jag lovar det kommer bilder från Schweiz
snart

hemma

heeej kom hem till sverige i går
vi hade det jätte bra
kommer bilder lite senare

//M
ha det bra

Hej då

heej då sverige hej  schweiz

om en timme åker jag till schwiz
jag kommer att ha det jätte bra

heej då

//M
ha det bra

Bella


det här är min hund Bella som är 5år

Hejsan

I dag har jag inte gjort så mkt.
Jag gick med mamma på promenad i morse, vi är hund vakt åt mammas kompis hund så min syrra höll i henne och jag höll i min hund Bella,Bella la sig ner på marken och orkade inte gå mer så jag bärde upp henne och började gå.
Då undrade Zoie typ vad jag höll på med och skulle gå precis framför mina fötter så jag råkade trampa henne på tassen och mammas kompis hade varnat oss att hon kan bitas om man trampar på hennes tass för att hon vill försvara sin kropp.Ja hon bet mig i benet så jag börjar gråta för det gjorde så jävla ont.Så byxorna gick sönder fett mkt och jag hade jätte ont men som tur var så blev det inget bit märke i benet.
 

// M
ha det bra


FY FAN VA DET VAR LÄSKIGT

hejsan nu ligger jag i sängen och chattar men några kompisar längtar redan ner till husvagnen i trosa och har bara varit hemma en dag.jag älskar att vara där nere vi har båten jag kan bada när jag vill och så brukar vi åka gummi ring efter båten jag lovar ni skulle älska trosa havsbads camping jag rekomenderar att åka dit.Det är så jävla mysigt där nere så det är inte sant.Man bara längtar och längtar tillbaka.

Nu ska jag berätta om när jag var i badhuset med min kompis Pontus,min mamma och min syrra för några dagar sen.
vi åker från campingen han har husvagn bakom mig.
vi åker ungefär 10 minuter en kvart nåt sånt.
när vi kommer in till själva bassängen så hoppar han i en gång innan det händer en olycka, han går snabbt bort till trampolinen för att han ska göra en vålt men han halkar och slår i en kant vid stegen,Jag simmar med mamma jag ser när Pontus halkar och säger till mamma :- mamma pontus halka men hon uppfattade som om jag sa något helt annat så jag säger igen han halka.Sen komer han gående till oss och är jätte ledsen, han håller handen vid örat,sen kollar han på handen och säger HJÄLP mamma och jag simmar fett  snabbt till stegen. Mamma läger honom på en bänk som är i närheten.Mamma går bort till en kille som jobbar där och säger vad som har hänt och dom kommer med papper som dom lägger där det blöder men dom ser inte såret så Pontus och bad killer trycker på där det blöder så att det inte ska blöda så mkt.Mamma ber Pontus ta bort håret som han har över örat så att hon kan se om såret är djupt och gissa var det djupt??
japp det kan man nog säga mamma säger att vi måste ringa hans föräldrar så jag får springa som en tok till omklädningsrummet och hämta mobilen sen lämna mobilen sen vill hon ha den igen så jag får sringa en gång till.Sen efter en stund följer jag och mamma med Pontus till bilen för dom ska åka till södertälje och kolla om det behövs sy.
Dom får reda på att han måste sy men läkaren vägrar sy sa pontus mamma men han sa att han/hon var osäker bara men aja så dom blir ner skickade till akutmottagningen igen så där syr dom 3stygn. Sen ringer Gunilla  asså Pontus mamma oss när dom är klara och berättar som det är och att dom ska åka till mcdonalds.Sen när dom kommer hem vinkar Pontus och vi går ditt och pratar med dom. Och pappa måste ju förstårs retas lite också. sen på kvällen kan man sova gott och veta att allt gick bra.

//M
ps kommer kanske bilder sen .
ha det bra

Hello

nu lovar jag att jag ska börja blogga igen

//M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0